Srpski      English
 

Legújabb

 

Holdsugár Alapítvány

 
Ide kattints
 

Klubok

 

 

ACM

 

Szabadkai Városi Könyvtár

 

Holdsugár Klub 1

 

Műszaki Iskola, Szabadka

 

Holdsugár Klub 2

 

Szabadkai Vöröskereszt

 

Holdsugár Klub 3

 

Bajsai helyi közösség

 

Holdsugár Klub 4

 

Kizúr István Általános Iskola, Szabadka

 

Holdsugár Klub 5

 

Jovan Mikić Általános Iskola, Szabadka

 

Holdsugár Klub 6

 

Gróf Széchényi István Általános Iskola, Szabadka

   

Holdsugár Klub7

 

Holdsugár Gyermekközpont Lifka Sándor 4. Szabadka

   

Holdsugár Klub8

 

Ivan Milutinović Általános Iskola, Kisbosznia - Szabadka

   
 
 

   Postaláda

 

A következő címre írjatok:

E-mail: mesecina@yunord.net

 

 

Kety Lov

2008. április 11.

 

Dezső,

Szeretném megköszönni önnek és a Holdsugár klubnak a szép képet amit a fiatalembertől kaptam. Itt láthatja, ahogy a kép egy washingtoni túrán vesz részt. Még a Fehér Házhoz is magammal vittem! Láthatja, itt gyönyörű tavaszi idő van.
Köszönöm még egyszer a csodás képet.

Szívélyes üdvözlettel,

Katy

 

Csilla & co.
Szabadka,
2007. október 15.

 

Kedves Dezső és Évi,

gratulálok a szép eredményhez. Ez azon ritka pillanatok egyike, amikor a nehéz munka meg is hozza azt a bizonyos gyümölcsöt. Abszolút igazságosnak tartom döntésüket és örülök a levél "reményt sugalló" sorainak a jövőt illetően. Árpád szokta gyenge pillanataiban mondogatni kutya-tárunk oszlopos tagjainak "Nem is tudjátok milyen szerencsések vagytok", azt hiszem ez a Holdsugár gyerekekre is elmondható. Se a kóbor ebekkel, se a kóbor gyerekekkel nem sokan foglalkoznak, különösen nem ennyi önfeláldozással és kitartással. A legjobbakat kívánjuk!


Üdvözlettel,

Csilla & co.

 

 

Dr. Kovács Feri
Szentendre,
2007. október 10.

Kedves Dezső!

 Elnézésedet kérem a hosszú hallgatásért, de a szentendrei kosárlabda csapat táján az elmúlt félév igencsak mozgalmasan alakult. A Holdsugár Klub honlapját azért időről-időre olvasgattam, és örömmel láttam azt a szédületes fejlődést, ami az utóbbi időben végbement. Most már valóban komoly mozgalommá vált az éjszakai sport Szabadkán, köszönhetően a kitartó munkádnak, jó stratégiai és diplomáciai érzékednek! Gratulálok!
Gondolom, most már te is mosolyogva gondolsz vissza az első klubestekre, amikor lázasan számoltad a gyerekeket, vajon hányan lesznek? Egyértelműen bebizonyosodott, hogy az értelmes elfoglaltságra és a jó szóra óriási igény mutatkozik, és most már lassan az egész várost „lefedi” a hálózat. Óriási dolognak tartom, a tanítóképzősök bevonását, ez szakmai gyakorlatnak is kiváló! Romi
ć Andrijának is szívből gratulálok, úgy érzem ő is megtette a magáét, végül is létjogosultságot adott az éjszakai sportnak ebben a pénztelen világban. Sajnálom, hogy nem tudtam jönni a Jakab Petiékkel Szabadkára, de a serdülő csapatunk aznap döntőt játszott Budaörsön, a fiam Áron is tagja a csapatnak, így mentem szurkolni! 

További sikereket kívánva elbúcsúzom!  Ölel: Feri

 

 

Sonja Licht

Szabadka,
2007. junius 22.

Tisztelt Kiss úr,

Köszönöm a meleghangú, szép levelet. Én is boldog vagyok, hogy az idén is részt vehettem ebben a nagyszerű rendezvényben. Büszke vagyok mindazokra, akik figyelemre méltó tevékenységet fejtenek ki a civil kezdeményezések terén. Engedje meg, hogy ez alkalommal én mondjak köszönetet Önnek a „Holdsugár”-ért, és mindazért, amit pont azokért a gyerekekért tesz, akikért egyébként a társadalom alig tesz bármit is, viszont azon csodálkozunk, hogy megjelennek a bűnügyi krónikákban.
Minden jót kívánok Önnek magánéletében, valamint abban a közös munkánkban, amellyel országunkat humánusabbá és elfogadhatóbbá kívánjuk tenni az itt lakó emberek számára.

Szívélyes üdvözlettel,

Sonja Licht

 

 

Dr. Sági Zoltán

2007. június 19.

Tisztelt Kiss Dezső Úr

Megköszönöm elismerő véleményét. Azt gondolom, hogy ha nem is látványosan, inkább a háttérben meghúzódva, de továbbra is szeretném támogatni az Ön Holdsugár tevékenységét. Valóban nagy öröm arról értesülni, hogy egy ilyen tevékenység messzire “elhallatszik”, és arról szól, hogy embereket, sorsokat ment meg az esetleges kisiklástól. Ezekről pedig legtöbbször nem most, az aktuális segités idején, hanem majd a későbbi évek során bizonyosodnak meg, a most még identitáskereséssel, esetleg -zavarral küszködő fiatal emberek. Kivánom, hogy még sokáig legyen erő és kitartás Önben, hogy ezt a tevékenységet folytatni tudja. 

Tisztelettel: Dr. Sági Zoltán

 

 

Dr. Faragó Sándor

2007. június 12.

Kedves Dezső, kedves barátom!

Gratulálok a díjhoz, és a munkátokhoz.

A Te kitartó tevékenységed nélkül ezek a sikerek nem valósultak volna meg.

Jó egészséget kívánva, ölel,

Dr. Faragó Sándor
(Pingpog)Doki

 

 

dr. Sági Zoltán
Szabadka,
2007. április 20.

Tisztelt Kiss Dezső!

Örömmel veszem tudomásul a hírt. Őszintén örülök neki, hogy ilyen ütemben és tartalommal terjed a Holdsugár Klub. Ma gondoltam rá, amikor az jutott eszembe a reggeli szokásos osztályos referáláson, hogy nekem úgy tűnik, mintha kevesebb új drogfüggő esettel találkoznánk mindennapi munkánk során. Meg merem kockáztatni a kijelentést, hogy ez a Holdsugár Klub programnak is köszönhető. Pontos kimutatás után nem néztem, a benyomásomra támaszkodom, amikor a fentieket megfogalmazom. A régi, már ismert, visszaeső esetek persze látogatnak bennünket szorgalmasan. De ha az új esetek száma csökken, máris jó eredményekről szólhatunk. Tevékenykedjünk tovább, a harcvonalban – ez elsősorban az Önök munkája - a legfontosabb a ténykedés. Most ezt kell tenni. És ez nem kevés.

További jó munkát kívánva,

Tisztelettel: dr. Sági Zoltán 

 

 

B László
Szeged. 
2007. 01. 08.

Olvastam a honlapjukat és örömmel tájékozódtam a Holdsugár Club működéséről és annak célkitűzéseiről.

Gratulálok Kiss Dezső (nyugalmazott) Tanár úr- nak, a közösség formáló tevékenységéhez, mely a fiatalok szabadidő hasznos eltöltéséhez nyújt segítséget. Sok hasonló Clubra és sok hasonló önzetlen szakemberre van szükség ahhoz, hogy a fiataloknak a pozitív életfelfogás és a pozitív gondolkodás útján irányt mutassanak. 

B László

Nyugalmazott Gépészmérnök

 

Soós Edit
2006. 09. 28.

A sport összetartó és közösségformáló hatása elvitathatatlan. Sokszor bizonyította különböző közösségekben és különféle időkben, hogy egyike azoknak az erőknek, amelyek hatékonyak az egészséges személyiség kialakításában. >>>

 

 

Kiss Dezső
2006. 09. 17.

Bajsai holdsugarasok, várunk benneteket a Holdsugár Klub 1 pinpong-házibajnokságára 2006. szeptember 30-án, de örülünk mindenkinek, aki bármilyen módon szimpátiával kíséri és támogatja tevékenységünket. 

 

   

ÉRKEZETT:
2006. 07. 4.

Kedves éjszakai pingpongosok!

Sikerült megállapodnom a Leányfalui Vadkacsa Egyesülettel, és szívesen látnak minket egy hosszú hétvégére a telephelyükön.
>>>

Jakab Péter

 

K. Nikolának Becsére

2006. 07. 3.

A donáció megérkezett, köszönöm a gyerekek nevében. Minden segítség jól jön, használódnak az ütők, szakadnak a hálók, hogy a kaja és az üdítő. Bár több hozzád hasonló segítőnk lenne!

K. Dezső

 

 ÉRKEZETT:
2006.05.19.

A levelet Jakab Péter „szállította” Szabadkára és olvasta fel a Holdsugár Klub 1 első házi asztalitenisz-bajnokságán.


Kedves Barátaim!

Szeretettel köszöntelek benneteket. A Holdsugár mozgalom kezdete óta fontosnak tartottam, hogy ne csak Magyarországon, hanem más országban is elterjedjen ez a nemes szándék. Németország, Románia, Ukrajna után kiváló barátom, Kiss Dezső áldozatos munkájának köszönhetően tudomásom szerint Szerbia Montenegróban már három klub is működik. >>>

 

ÉRKEZETT:
2006.05.17.

There appears to be a problem on this page of your site.

On page http://www.mesecina.subotica.net/
vesti/07hu.htm

when you click on "English",
the link to
http://www.mesecina.subotica.net/
vesti/index.htm

gives the error: Not found.
>>> 

Roy Bryant

 

ÉRKEZETT:
2006.05.06.

A honlapotok nagyon tetszik, úgy a tartalma mind a technikai megoldása, gratulálok, fel is vettem a „Kedvencek” közé! Folyamatosan frissítve kitűnő reklámhordozója lesz az éjszakai sportnak a Vajdaságban. A szerb nyelvű változatot az egész ország olvashatja, ez vezetheti a többi hasonló egyesület munkáját. Jó volna néha a MÉSE honlapjáról is fordítani szerbre egy-egy cikket, így ez az oldal hidat képezhetne a két ország hasonló területen dolgozó szakemberei, de a sportoló gyerekek között

Dr. Kovács Feri,
Szentendre

Dr. Kovács Feri

Szentendre

 

ÉRKEZETT: 
2006.04.24.

Lieber Deszö!

Herzlichen Dank für Dein website und die lustige Beilage... wer ist Weltmeister im Pingpong? ... der Mann oder der Hund? 

Liebste Grüsse an alle!

Regula, Küsnacht, Schweiz

(Kedves Dezső! Sok-sok köszönet a weboldalért és a kedves csatolmányért … ki a nagymester pingpongban? … a férfi vagy a kutya?)

Regula, Küsnacht, Schweiz

 

ÉRKEZETT:
2006.04.24.

Most látogattam meg a weboldalt, köszönöm a sok szép információt. A weboldal látványos és olvasmányos. Gratulálok!

Bruno,
Pula, Horvátország

Bruno,
Pula, Horvátország

 

ÉRKEZETT: 
2006.04.23.

Tisztelt Dezső Bácsi!

 Édesanyám jelentkezett a minap egy pár sorral, és nagy boldogsággal számolt be a klublátogatásáról. Elküldte a website linket, és így én is megnézhettem, hogy mivel is foglalkozik az Ön klubja. >>>

Egy tisztelője Kaliforniából 

 

ÉRKEZETT: 
2006.04.23.

KEDVES DEZSÕ,

Most olvastam el a "mesecina" weboldalt, oldalakat. Éppen örülök, hogy többet is megtudtam ennek a működéséről. Olvastam én a "Suboticke novine"-ban és a "Magyar Szó"-ban is, de ott nem volt ennyire részletesen írva
 róla.
>>>

Éva 

a Sugárútról, Szabadka

 

ÉRKEZETT: 
2006.04.22.

Köszönöm, feltesszük keresztlinknek a weboldalunkra. 

Jakab Péter, 
a Magyarországi Éjszaki Sportbajnokságok Egyesület elnöke

Jakab Péter

 

ÉRKEZETT:
2006.04.22.

Helló! 

Örülök nagyon a weboldalnak.
Várom az időpontot, amikor fellépek.
Üdv.

Szöcse

Szöcse

 

ÉRKEZETT:
2006.04.21.

Jó a weboldalatok. Érdemes volna feltüntetni a folyószámla számot, amelyre pénzbeli támogatást lehet befizetni, és ilymód segíteni a Holdsugár Programot. >>>

Üdvözlet: Nikola, Óbecse

Nikola
Óbecse

 

ÉRKEZETT:
2006.04.22.

Kedves Mindenki!

Szabadka remek weblapot készített, nézzetek rá, a szabadkai bemutatkozó oldalon találjátok a linket.

ÁGI Szentendréről
(A MÉSE honlapjának szerkesztője)

ÁGI 

Szentendréről

 

ÉRKEZETT:
2006.04.21

Köszönöm, hogy olvashatok a világhálón rólatok (magunkról). Gyönyörű a website.

Üdv. Karola, Ingolstadt, Németország

Karola, Ingolstadt, Németország
 

ÉRKEZETT:
2006.04.20.

Beszámoló

Mindenki számára világos, hogy a Holdsugár Klubnak több gyereke van, mint az utcának. Vannak szülők, akiknek nincs tudomásuk arról, hogy a gyerekük kábítószerezik, cigarettázik, lop, vagy egyszerűen az utcán csavarog, ahelyett, hogy valamilyen sportot edzene (kosárlabdát, futballt, pingpongot, hálólabdát vagy mást).
>>>

Snežana Heralić

Menü

 

Főoldal

Történelem

Elérhetőségeink

Holdsugár Program

Rólunk írták

Postaláda

Archívum 
 

Támogatóink

 

A honlap kiemelt támogatója

 
 
 
 
 
 

Szabadkai  önkormányzat

McDonalds

Telenor Fondacija Szerbia

Műszaki Iskola, Szabadka

BCIF

Erste bank a.d. Novi Sad

Jefferson Insztitút

B-market, Szabadka

Vérátömlesztő osztály, Szabadka

Esély a Stabilitásra” Közalapítvány

Nordnet

Fornetti

Global Fund for Children

Pelivan cukrászda

Pro style

Szabadkai tejgyár

Pro Credit Bank

Rizsányi vegyeskereskedés

Micko pékség 

Szabadkai sportszövetség

Yugosport

Szalai Attila, karikaturista

Az Egészségügyi Iskola egykori osztálya
 
 
 

  Főoldal     Történelem     Elérhetőségeink     Holdsugár Program     Rólunk írták     Postaláda     Archívum